Ποιοί είμαστε, τι κάνουμε και πώς εργαζόμαστε ώστε να έχετε το μέγιστο όφελος.

Ιστορία

Η εταιρεία μας ξεκίνησε το 1996, με διαφορετικό όνομα και διοικητική σύνθεση. Το κύριο αντικείμενο ήταν οι διαφημιστικές ενέργειες αλυσίδων λιανικής πώλησης. Στα 20 χρόνια ενασχόλησης με το retail marketing και τη διαφήμιση, η ομάδα μας έχει εξυπηρετήσει τις περισσότερες μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ, πραγματοποιώντας μερικές από τις μεγαλύτερες παραγωγές εντύπων στην Ελλάδα. Σχεδιάσαμε εκατοντάδες σελίδες προωθητικών καταλόγων, δεκάδες μακέτες για συσκευασίες προϊόντων, γραφικά  ιστοσελίδων και outdoor προβολής. Γνωρίζουμε άριστα τις ανάγκες  των καταστημάτων λιανικής και των εταιρειών χονδρικής πώλησης και εφαρμόζουμε τις γνώσεις και την εμπειρία μας σε κάθε μορφή προβολής, όπως έντυπα, μακέτες συσκευασίας προϊόντων, κατασκευή ιστοσελίδων, content marketing, social media management, διαφήμιση outdoor κλπ.

Από το 2012 η εταιρεία σταδιακά εξελίσσεται και το 2017 επανιδρύθηκε και μετονομάστηκε σε Five advertising agency, μια ευέλικτη διαφημιστική εταιρεία που συμπεριλαμβάνει, εκτός των παραπάνω, υπηρεσίες συμβούλου διαφήμισης και διαχείρισης διαφημιστικών κονδυλίων, με έμφαση στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Φιλοσοφία

Η διαφήμιση, για να έχει επιστημονική βάση, πρέπει να φέρνει μετρήσιμο αποτέλεσμα. Γι αυτό προτείνουμε στους πελάτες μας διαφημιστικές καμπάνιες και προτάσεις προβολής, που μπορούμε να μετρήσουμε την αποτελεσματικότητά τους. Η διαφήμιση είναι και τέχνη εκτός από επιστήμη. Γι αυτό αξιοποιούμε τις ικανότητες των συνεργατών μας, στο σχεδιασμό και την κατασκευή των επιμέρους στοιχείων που απαρτίζουν μια διαφημιστική καμπάνια ή μια μεμονωμένη ενέργεια προβολής, ώστε να προσφέρουμε μαζί με την μετρήσιμη αποτελεσματικότητα, άρτια αισθητική.

Δίνουμε μεγάλη σημασία στις ικανότητες του πελάτη, στις γνώσεις και στην εμπειρία που έχει πάνω στο κομμάτι της αγοράς που δραστηριοποιείται. Γι αυτό, μας ενδιαφέρει να μιλήσουμε και να αναλύσουμε τις προηγούμενες διαφημιστικές ενέργειές του, ώστε να τις βελτιώσουμε εφαρμόζοντας φρέσκες ιδέες και σύγχρονες τεχνικές.

Παράλληλα, δίνουμε μεγάλη σημασία και στην εξέλιξή μας, με συνεχόμενη εκπαίδευση και διερεύνηση νέων τάσεων και εργαλείων, για να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι στις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε.

Αποστολή

Να υποστηρίξουμε τη στρατηγική που έχετε χαράξει ή να καταστρώσουμε μια νέα, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας διαφημιστικές καμπάνιες, που στοχεύουν στο μέγιστο αποτέλεσμα.
Να εξυπηρετούμε τις ανάγκες των τοπικών μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για αποτελεσματική προβολή και οι διαφημιστικές τους δαπάνες να γίνονται κερδοφόρες επενδύσεις.

Να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις κόστους και ποιότητας που θέτει ο πελάτης, δημιουργώντας το υλικό που χρειάζεται, εντός του χρονικού πλαισίου και του προϋπολογισμού που έχει συμφωνηθεί.

Να είμαστε ο σύμβουλος διαφήμισης που εμπιστεύεστε για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.
Να χρησιμοποιούμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας για κοινό όφελος, να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή της συνεργασίας μας και να τιμούμε την ευκαιρία που μας δίνεται να εργαστούμε σε αυτό που αγαπάμε περισσότερο, τη διαφήμιση.

Επικοινωνήστε μαζί μας

BeTheme WordPress Theme